کار با سیستم مجازی دانشگاه قم

با سلام

ضمن خوش آمدگویی و عرض تبریک به همه دانشجویان جدیدالورود، در این متن آموزشی قصد داریم شما را به نحوه کار با سیستم مجازی آشنا کنیم.

در ابتدا بخش های مختلف را معرفی می کنیم؛

1. سامانه های مرکز مجازی
  2. راهنماها
  3. برنامه کلاسی
  4. امور آموزشی و اداری

از آنجا که انجام امور دانشجویان مرکز مجازی دانشگاه قم به صورت الکترونیکی و از راه دور است، این مرکز دارای چندین سامانه برای کارهای مختلف می باشد؛ از جمله برگزاری کلاس های آنلاین، ثبت درخواست های دانشجویی، مشاهده و دانلود محتواهای کلاسها و چند مورد دیگر. لذا آشنایی شما دانشجویان عزیز با نحوه کار بسیار اهمیت دارد.

معرفی سامانه کلاس های آنلاین:

برای ورود به کلاس های آنلاین لازم است که شما عزیزان وارد سایت ما (pardis.qom.ac.ir) بشوید؛ برای این کار باید شما یک کامپیوتر و یک خط اینترنت (ADSL و یا WiMAX و …) تهیه کنید. (امکان مشاهده و ارتباط با گوشی های همراه میسر است، ولی به دلیل قطعی های مرسوم که در خطوط اینترنت سیم کارت ها مشاهده می شود توصیه می شود که از کامپیوتر استفاده شود.)

بعد از ورود به سایت از منوی سایت، (مشخص شده در تصویر زیر)  روی برنامه کلاس های مجازی کلیک کنید؛

بعد از کلیک وارد بخش برنامه ها می شوید. از منوهای زیر نیز می توان این صفحه را باز کرد؛

بعد از باز شدن صفحه برنامه ها، روی رشته خودتان کلیک کنید؛ در صفحه ای که مشاهده می کنید می توانید برنامه درس های آنلاین و همچنین عناوین درس های آفلاین را ببینید. با کلیک روی هر درس در روز و ساعت مشخص شده در برنامه، وارد کلاس مذکور شده و از آن استفاده کنید.