اطلاعیه بسیار مهم. ثبت کلیه درخواست های دانشجویی در سیستم گلستان (غیر فعال شدن سامانه کسری)

اطلاعیه بسیار مهم. قابل توجه کلیه دانشجویان پردیس و مجازی

با توجه به راه اندازی قسمت پیشخوان خدمت در سیستم گلستان از این به بعد لازم است کلیه درخواست های دانشجویی به جای سامانه کسری در سیستم گلستان بارگذاری گردد. منوی “پیشخوان خدمت” در سیستم گلستان دارای بخش‏های زیر است.

• فارغ التحصیلی
  • تسویه حساب (این منو بعد از اتمام مراحل فارغ التحصیلی فعال می شود).
  • ثبت نام
  • ترمیم
  • درخواست دفاع (مخصوص دانشجویان پایان نامه دار)
  • درخواست تصویب موضوع (مخصوص دانشجویان پایان نامه دار)

در صورتی که موضوع درخواست هیچ یک از موارد فوق نباشد (مانند مرخصی با احتساب، حذف پزشکی، حذف ترم، تمدید سنوات ترم ۵ و ۶ …) آن را در بخش “درخواست بررسی مشکلات آموزشی”، مطرح نمایید.

دریافت فیلم راهنمای استفاده از منوی “پیشخوان خدمت” بخش “درخواست بررسی مشکلات آموزشی”

نکته مهم: درخواست هایی که بررسی آنها در صلاحیت کمسیون موارد خاص است (مرخصی بدون احتساب در سنوات، بازگشت به تحصیل، تمدید ترم های ۷ و بالاتر)، می بایست در سامانه سجاد وزارت علوم ثبت گردد و در گلستان دانشجو کاری لازم نیست انجام دهد.