دریافت فایل ضبط شده کلاس توجیهی دانشجویان ورودی جدید مرکز مجازی

کلیه دانجشویان و بخصوص افرادی که در چلسه توجیهی آشنایی با سیستم آموزش مجازی شرکت نداشتند می توانند فایل ضبط شده این جلسه را از لینک های زیر دانلود نمایند.

دریافت فایل جلسه توجیهی (بخش اول)

دریافت فایل جلسه توجهی (بخش دوم)

6 thought on “دریافت فایل ضبط شده کلاس توجیهی دانشجویان ورودی جدید مرکز مجازی

1. با سلام
      شما در این درس حضور دارید. احتمالا نحوه ورودتان به سامانه مشکلی دارد. باید از شماره دانشجویی و کد ملی استفاده کنید.

1. سلام من دانشجوی مجازی ترم اول ارشد هستم و هنوز نتونستم کلاسهامو ببینم نام کاربری و رمز عبور ندارم با شماره دانشجویی و کد ملیم هم نمیتونم وارد بشم ،راهم دوره و نمیتونم حضوری برم دانشگاه قم هر چی هم زنگ میزنم جواب نمیدن
    خواهش میکنم کمکم کنین

از تاخیر در پاسخ گویی پوزش می خواهیم
      اگر چنانچه هنوز مشکل دارید با شماره ۰۲۵۳۲۱۰۳۵۵۱ تماس بگیرید. آقای قدیانی، از ایشان کمک بگیرید.

2. با سلام من مجازی حقوق بین الملل قبول شدم
    سیلابس ندارین؟؟؟ تدریسش رو به من بگین چطوریه؟؟ در مدرک و کارت دانشجویی قید میشه مجازی هستیم؟؟ لطفاکمک کنید….

سیلابس در سایت قرار گرفته است. در بخش رشته حقوق بین الملل
      تدریس به صورت مجازی و کلاس زنده است.
      در مدرک عنوان دانشجوی مجازی قید می شود.