اصلاحیه مهم.: فایل راهنما اصلاح شده است و در بخش شناسه کاربری به جای U می بایست q وارد شود.

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شده گان تکمیل ظرفیت پردیس دانشگاهی و مرکز مجازی،موارد مهم زیر به استحضار می رسد. تاریخ و نحوه ثبت نام در فایل راهنمای زیر قرار گرفته است. لطفا این فایل با دقت مطالعه شود و بر مبنای آن ثبت نام انجام شود. (نکته مهم: شماره داوطلبی کنکور که در صفحه ۲ فایل راهنمای ثبت نام آمده است با شماره پرونده متفاوت است. به این نکته دقت شود)

دریافت فایل راهنمای ثبت نام

شهریه پردیس دانشگاهی دانشگاه قم به شرح زیر است:

رشته های فنی: شهریه ثابت (در هر ترم) بین حداقل ۱ میلیون و ۸۰۰ هزارتومان تا حداکثر ۲ میلیون تومان (مبلغ قطعی بعد از ابلاغ مصوبه هیأت امنای دانشگاه قم تعیین می شود. لیکن حداکثر به مقداری است که ذکر شده است).شهریه متغیر درس (به ازای هر واحد): ۱۲۰ هزار تومان

رشته های علوم انسانی: شهریه ثابت (در هر ترم) بین حداقل ۱ میلیون و ۷۰۰ هزارتومان تا حداکثر ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان (مبلغ قطعی بعد از ابلاغ مصوبه هیأت امنای دانشگاه قم تعیین می شود. لیکن حداکثر به مقداری است که ذکر شده است ). شهریه متغیر درس (به ازای هر واحد): ۱۲۰ هزار تومان

شهریه مرکز مجازی دانشگاه قم به شرح زیر است:

شهریه ثابت (در هر ترم) : حدود ۹۲۵ هزار و ۲۲۴ تومان. شهریه متغیر (به ازای هر واحد درسی): حدود ۱۲۴ هزار تومان.

مزایای تحصیل در پردیس دانشگاهی:

۱- برگزاری کلاس ها (به صورت حضوری) درروزهای پنج شنبه و جمعه
۲- برگزاری امتحانات پایان ترم در شهرستان های دیگر علاوه بر قم. در سال جاری امتحانات حداقل در شهرهای تهران، اصفهان، مشهد، اهواز و همدان برگزار خواهد شد (به علاوه در شهرهای دیگری که متقاضیان به حد نصاب کافی برسند امکان برگزاری امتحات وجود دارد)

۳- امکان استفاده از وام شهریه وزارت علوم (ویژه افرادی که بیمه تأمین اجتماعی نیستند) (حدود یک و نیم میلیون در ترم) و وام قرض الحسنه دانشگاه قم به میزان حداکثر ۱۵ میلیون تومان در طول دوره

مزایای تحصیل در مرکز مجازی:

۱- برگزاری کلاس ها به صورت اینترنتی یا آفلاین (اغلب کلاس ها بعدازظهرها برگزار می شود. کلیه کلاس ها ضبط شده و در اختیار دانشجویان قرار می گیرد)

۲- برگزاری امتحانات پایان ترم در شهرستان های دیگر علاوه بر قم. در سال جاری امتحانات حداقل در شهرهای تهران، اصفهان، مشهد، اهواز و همدان برگزار خواهد شد (به علاوه در شهرهای دیگری که متقاضیان به حد نصاب کافی برسند امکان برگزاری امتحات وجود دارد)

۳- امکان استفاده از وام شهریه وزارت علوم (ویژه افرادی که بیمه تأمین اجتماعی نیستند) (حدود یک و نیم میلیون در ترم) و وام قرض الحسنه دانشگاه قم به میزان حداکثر ۱۰ میلیون تومان در طول دوره

شماره تلفن های کارشناسان مرکز مجازی و پردیس:

۰۲۵۳۲۱۰۳۵۵۳  (شنبه تا سه شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۲) ۰۲۵۳۲۱۰۳۵۵۱ (شنبه، یکشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۶ تا ۱۸)

8 thought on “قابل توجه پذیرفته شده گان تکمیل ظرفیت ۱۳۹۸ پردیس دانشگاهی و مرکز مجازی دانشگاه قم (اصلاحیه)

1. با سلام و تشکر از اطلاع رسانی مسدولین محترم دانشگاه
    من ورودی جدید ارشدحقوق بین الملل هستم با عنایت به اطلاعات فوق الذکر مبلغی حدود سه میلیون تومان هزینه ثبت نام و انتخاب واحد هستش، سئوال من اینه که آیا میشه تمام هزینه ی مذکور رو از محل وام پرداخت کرد؟

1. با سلام. بله. البته در ترم اول نصف شهریه ثابت موقع ثبت نام الکترونیکی اخذ می شود. اما برای بقیه شهریه می توانید از وام استفاده نمایید.

2. البته برای مجازی شهریه ثابت ۹۲۵ و متغیر واحدی ۱۲۴ است یعنی در یک ترم و ۱۰ حدو ۲ میلیون ۱۰۰می شود و نه ۳ میلیون

3. با سلام. بله. فقط در بدو ورود و هنگام ثبت نام اینترنتی نصف شهریه ثابت را پرداخت می کنید و از آن به بعد تا ۴ ترم می توانید از وام استفاده کنیدو

2. سلام وقتتون بخیر.ببخشید من حقوق عمومی مجازی قبول شدم.سوالم این هست که معایب درس خوندن بصورت مجازی چی هست؟ایا تو مدرک ذکر میشه که دانشگاه دولتی مجازی بوده؟و اینکه بعدا میشه جز هیئت علمی دانشگاه شد یا خیر؟
    متشکرم

1. با سلام.
      از نظر رسمی هیچ تفاوتی بین مدارک روزانه، مجازی، پردیس و نوبت دوم نیست. منتها در مواردی که سلیقه فردی در کار باشد (مانند مصاحبه دکتری) ، ممکن است به علت تفاوت سلایق، اولویت هایی در نظر گرفته شود.
      دانشجوی مجازی به صورت پیش فرض بدون پایان نامه است . اما در صورتی که معدل دو ترم اول وی ۱۷ و بالاتر باشد و ۱۲ واحد اصلی را در دو ترم پاس کرده باشد تا حدود %۱۰ افراد یک دوره می توانند پایان نامه دار شوند.
      به نظر من آنچه مهم است پژوهشگر بودن فرد است. اگر فردی رزومه خوب پژوهشی (مقاله، کتاب و …) و پایان نامه دار هم باشد به نظر من عالی است و مجازی بودن مدرک حتی در مواردی که سلیقه در کار است هم مشکلی را ایجاد نمی کند

3. با سلام.من تکمیل ظرفیت ارشد پردیس خودگردان قم قبول شدم رشته حسابداری میخواستم بدونم شهریه هر ترمش چقدر میشه خواهشا راهنمایی کنید ممنون

1. با سلام. در خبری که در سایت گذاشته شده است اطلاع داده شده است.
      به طور کلی شهریه ثابت حسابداری در هر ترم بین ۱ میلیون و ۷۰۰ هزارتومان تا حداکثر ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است (مبلغ دقیق بزودی تعیین می شود اما بیشتر از ۱ میلیون و ۸۰۰ نیست)
      شهریه متغیر واحدی ۱۲۰ هزار تومان حدودا می باشد.
      به بیان دیگر شما اگر در یک ترم ۱۰ واحد داشته باشید حداکثر ۳ میلیون تومان کل شهریه می شود.
      همان گونه که در خبر آمده امکان استفاده از وام وزرات (برای حائزین شرایط) و وام قرض الحسنه (برای کلیه افراد) وجود دارد.