نحوه مشاهده کلاس های ضبط شده در سامانه OE

دانشجویان گرامی، برای مشاهده کلاسهای برگزار شده و نیز دانلود فایل صوتی کلاس ها لازم است که به سامانه کلاسور (به آدرس oe.qom.ac.ir) مراجعه کنند. برای ورود روی گزینه ورود کلیک کنید:

در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی خودتان، و در قسمت کلمه عبور کد ملی خود را وارد نمایید و روی گزینه ورود کلیک کنید. بعد از اینکه وارد شدید، میتوانید نام خود را در گوشه صفحه ببینید. روی نام خود کلیک کنید و روی گزینه “دوره های شما” کلیک کنید:

سپس در این صفحه میتوانید تمام دوره های خودتان را مشاهده کنید. اکنون تا تاریخ ۱۸ مهر فقط کلاسهای حضوری در داشبورد شما اضافه شده است و کلاس های آفلاین هنوز اضافه نشده است.

توجه: امکان دارد هنوز تمام دوره هایی که در آن ثبت نام کرده اید و انتخاب واحد انجام شده است، در داشبورد شما قرار نگرفته باشد، لذا منتظر باشید به زودی (تا هفته اول آبان) همه دوره های شما به داشبورد شما اضافه می شود.

وقتی که روی کلاس یا دوره مورد نظر کلیک می کنید صفحه مثل زیر مشاهده می شود:

در قسمت توضیحات، توضیحات دوره و در بخش پایین تر نظرات کاربران قرار گرفته است. اگه مایل بودید می توانید نظر ثبت کنید. در سربرگ دوم (سرفصل دوره) محتوای دوره قرار گرفته است. وقتی روی آن کلیک می کنید تمام جلسات دوره را مشاهده می نمایید. اگر دوره ای تکمیل شده باشد همه جلسات قابل مشاهده است ، در غیر اینصورت جلسات به صورت هفتگی به این قسمت اضافه می گردد.

در این بخش، قسمتی که با شماره ۱ علامتگذاری شده است فایل صوتی کلاس و قسمتی که با شماره ۲ علامتگذاری شده لینک مشاهده فیلم کلاس می باشد. شما می توانید روی هر کدام از این قسمت ها کلیک کنید و محتوا را مشاهده کنید. (فایل صوتی و لینک فیلم در واقع دو مدل متفاوت از یک محتوا می باشند و لازم نیست هر دو را مشاهده کنید.)

۱- چنانچه در زمان ورود خطای نام کاربری مشاهده کردید، و یا نتوانستید لاگین کنید به آیدی @qommajazi در ایتا اطلاع بدهید. و یا با شماره ۳۲۱۰۳۵۵۱ تماس بگیرید.

۲- اگر تمام درسهایی که انتخاب واحد کرده اید، را در بخش “دوره های شما” مشاهده نمی کنید، تا هفته اول آبان صبر کنید، اگر تا آن تاریخ اضافه نشد، از روش های ذکر شده به ما اطلاع دهید.

۳- چنانچه در دانلود صوت ها مشکلی داشتید از برنامه internet download manager برای دانلود استفاده کنید.