۱۲ مهر

به اطلاع کلیه دانشجویان مجازی می رساند سامانه LMS از امروز فعال شده است. به نکات مهم زیر در این خصوص، توجه نمایید.

۱- کلیه اکانت های قبلی دانشجویان ورودی ۹۵ به ماقبل از سیستم پاک شده و مجددا تعریف شده اند.

۲- برای همه دانشجویان، نام کاربری، شماره دانشجویی و گذرواژه، شماره ملی بدون صفرهای اول است (مثلا ۰۰۸۳۶۷۱۰۰۰ به صورت ۸۳۶۷۱۰۰۰  وارد شود)

۲- برای هر دانشجو کلیه دروس رشته (اعم از آنهایی که انتخاب واحد نموده است یا انتخاب نکرده) قرار داده شده است. واضح است که دانشجو، صرفا دروسی را امتحان می دهد که در سیستم گلستان انتخاب واحد نموده و سایر دروس موجود در LMS، برای مطالعه آزاد فرد می باشد.

۳- همان گونه که در جلسه توجیهی به اطلاع رسید کلیه دروسی که کلاس آنلاین دارند ضبط می شود و ضبط شده آنها در LMS قرار می گیرد.

۴- دروس آفلاین رشته ها  در LMS قرار  گرفت.