اطلاعیه بسیار مهم مدیریت خدمات آموزشی در خصوص تاریخ نهایی و نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه قم

🔷ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای اساتید محترم و دانشجویان عزیز و تشکر از همراهی شما، مصوبه مهم شورای آموزشی دانشگاه در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی جاری را به اطلاع می‌رسانیم:
✔️۱.#امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹_۹۸، «به صورت غیرحضوری» و از طریق سامانه متمرکز مربوطه (ویژه امتحانات) که به زودی توسط معاونت آموزشی اطلاع‌رسانی خواهد شد، برگزار می‌شود.
🔻تبصره: در مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) در صورتیکه اساتید محترم بخواهند امتحانات را از طریقی غیر از سامانه متمرکز برگزار نمایند، درخواست خود را برای هر درس حداکثر تا تاریخ ۲۱ خردادماه ۹۹ به مدیر گروه آموزشی تحویل نمایند.
🔻 در صورت عدم ارائه درخواست در این زمینه تا تاریخ تعیین شده، آزمون از طریق سامانه متمرکز توسط استاد درس و با همکاری کارشناسان آموزشی دانشکده‌ها برگزار می‌شود.
✔️۲.تاریخ دقیق #شروع #امتحانات پایان نیمسال تحصیلی جاری، ١۵ پانزدهم تیرماه ٩٩ و تاریخ اتمام آن ٣١ تیرماه ۹۹ می‌باشد؛ و باتوجه به تغییر در تاریخ برگزاری امتحانات پایان نیمسال، تقویم جدید زمان‌بندی و برنامه امتحانات به زودی توسط مدیریت خدمات آموزشی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
🔹مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه قم