فایل های راهنمای کار با سامانه آموزش مجازی دانشگاه قم

نكات بسيار مهم:

پيش از مراجعه براي مشاهده كلاس هاي مجازي، مي بايست ثبت نام ترم را انجام داده باشيد و در سيستم آموزش دانشگاه قم (سامانه گلستان) براي شما انتخاب واحد شده باشد (در صورتي كه ثبت نام كرده باشيد براي فهميدن اينكه براي شما انتخاب واحد انجام شده يا خير، در سامانه گلستان به بخش اطلاعات جامع دانشجو مراجعه كنيد اگر در سطر مربوط به ترم ۹۹۱، عبارت “در حال انتخاب واحد_عادي” درج شده باشد، به معناي اين است كه انتخاب واحد شما انجام شده است. مي توانيد با كليك روي اين عبارت، از دروس انتخاب شده براي شما مطلع شويد (انتخاب واحد ترم اول، توسط كارشناسان آموزش انجام مي شود)

دانشجوياني كه از كامپييوتر براي مشاهده كلاس هاي مجازي استفاده مي كنند ويدئوهاي شماره ۱، ۲ و ۴ را مشاهده نمانيد. دانشجوياني كه از موبايل يا تبلت براي مشاهده كلاس هاي مجازي استفاده مي كنند ويدئوهاي شماره ۱، ۳ و ۴ را مشاهده نمانيد. ويدئوي شماره ۱: مقدمه ويدئوي شماره ۲: راهنماي كار با سامانه آموزش مجازي دانشگاه قم (ويژه دانشجوياني كه از كامپيوتر استفاده مي كنند) ويدئوي شماره ۳: راهنماي كار با سامانه آموزش مجازي دانشگاه قم (ويژه دانشجوياني كه از موبایل یا تبلت استفاده مي كنند) ويدئوي شماره ۴: پاسخ به سؤالات و مشكلات متداول