قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۱۳۹۸ پردیس و ماقبل انتخاب واحد نکرده یا دارای انتخاب واحد ناقص

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی مهر ۱۳۹۸ و ماقبل ، که دارای انتخاب واحد ناقص بوده و یا اصولا انتخاب واحد نکرده اند می رساند که این افراد می توانند جهت انتخاب واحد، در سیستم گلستان در قسمت پیشخوان خدمت انتخاب واحد بدهند تا انتخاب واحد آنها توسط کارشناسان پردیس انجام گیرد.

نکات مهم

۱- برای امکان پذیر شدن انتخاب واحد توسط کارشناسان پردیس، دانشجو می بایست فاقد بدهی شهریه باشد. پرداخت بدهی شهریه از طریق سیستم گلستان، قسمت پرداخت های الکترونیکی دانشجو، امکان پذیر است.

۲- درخواست انتخاب واحد همراه با ذکر دقیق نام دروس، در  “سیستم گلستان- بخش پیشخوان خدمت- قسمت درخواست بررسی مشکلات آموزشی- بخش اعلام اشکال”  ثبت گردد.

۳- فایل راهنمای ثبت درخواست در پیشخوان خدمت در زیر آمده است. همان گونه که در دقیقه ۳ به بعد این فیلم آمده است، بعد از ثبت اشکال، می بایست دانشجو، این ثبت را تایید نیز نماید. این کار می بایست حتما انجام شود و گرنه درخواست به کارشناس نمی رسد.

دریافت فایل راهنمای اعلام اشکال در پیشخوان خدمت